Pedofilvärlden

HUR SER EN PEDOFIL UT?
Vi tror alla att den klassiska pedofilen är synlig och lätt att upptäcka! Det är självklart den europeiska vita mannen med ölmage och en pojke på knät i Thailand! Och sen är det ju dom där konstiga männen från mellanöstern som gifter sig med 14-åringar fast dom själva är 45. Det kan ju också vara den där snälla farbrorn som bor på gården och har ett oroväckande starkt intresse för alla barn han träffar. Eller? Sanning är att en pedofil idag kan se ut hur som helst och det är det som är så läskigt! När ligor spräcks och förövarna kommer ut i ljuset så är det allt annat än vad man tror och vad man som förälder vill veta!
Det är barnläkare, det är advokater, det är högt uppsatta tjänstemän och det är lärare, enstaka gånger har det även varit poliser. Under ett debattprogram för några månader sedan fick vi även veta att pedofilerna nu har infiltrerat fosterfamiljsvärlden. Och nu när man tänker efter så finns det ju faktiskt inte ett bättre ställe att infiltrera sig på. Att ta hand om fosterbarn som redan är trasiga och som kanske har ett rykte om sig att ljuga och manipulera för att få uppmärksamhet är ju som att slå två flugor i en smäll och komma undan med att vara djurplågare. En flicka hade varit i tio fosterfamiljer och hade blivit utsatt i sex stycken hem. SEX STYCKEN!!!?? Mitt hjärta gick i tusen bitar.
Och självklart är det ju så bra upplagt med socialtjänsten och dom som ska kontakta fosterfamiljerna och hålla utredningar så dessa fosterfamiljer åker bara på ETT kontrollbesök och sen är dom good to go som vårdare av skadade barn. För inte länge sedan så anhölls ett flertal kvinnor för att ha haft kontakt och delat material med en pedofil. Kvinnornas ursäkter för att ha gjort detta var deras sinnesstämning. Tydligen kan man må så dåligt att man i sin sinnesförvirring sätter sig och mejlar bilder på sina nakna barnbarn till en man som man knappt känner. Kul att förklara detta för sin dotter eller son när man åker fast som mormor för pedofilbrott.
Det underbara i det hela är att kvinnorna inte ens fick ett fängelsestraff för att man tog hänsyn till att dom var just kvinnor och att dom mådde dåligt pg a skiljsmässa osv. Mannen fick ett år. Som ett slag i ansiktet på offren och förmodligen kommer han ut lika barnglad som alltid. Vad ska ett år ha för inverkan på en pedofil? Barn är en grupp som ingen vill prata om. Varför vi inte pratar om hur man kan knappt får ett fängelsstraff efter att ha ödelagt ett barns liv det är frågan. Dessa barn kan i sin tur växa upp och själva bli pedofiler då undersökningar visar att de allra flesta pedofiler själva någon gång i livet blivit utsatta för övergrepp. Vi måste skydda dessa barn och kräva högre straff för brott mot barn.
Vi måste börja lägga större fokus och tid på att jaga pedofiler och med tanke på att Sverige har fått sätta in en specialstyrka för att jaga pedofiler utomlands så kan ni nog börja förstå hur enormt stor pedofilvärlden är. Vi måste bekämpa dessa hemskheter och för att göra det så måste vi börja inse att en pedofil med allra största sannolikheten är en person som kommer hem efter jobbet och kramar sina barn....
  •  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0