Den värsta fienden är den inom dig själv

 
We are in war!
Kristna mot muslimer, muslimer mot judar, troende mot icke-troende, svarta mot vita, mellanöstern mot väst, icke-européer mot européer, i-länder mot u-länder etc etc etc.
I Sverige vill Sverigedemokraterna och andra nazistiska partier få oss att tro att svenskarna kommer att utrotas av extrema muslimer som tar sig in. Dom vill få invandrare att tro att svenskarna hatar dem och att dom är en vit-makt som måste förgöras. Samtidigt konspirerar dom åt svenskarnas sida och försöker få dem att tro att invandrarna kom hit för att föra krig mot dom och att dom måste stoppas innan den svenska etniciteten är ett minne blott. Förgöra innan man man förgörs. Det är grundregeln i alla krig!
På alla rasistiska hemsidor visas bilder på utländska brottslingar och våldtäktsmän där offrena enbart varit svenskar. Med detta ska det stärka bilden av att vi invandrare, speciellt icke-européer, kommit med hat i hjärtat och för att förgöra den den vita rasen genom all plundra ert land på kvinnor, barn och pengar.
Vad man glömmer är att dessa brott sker i allra högsta grad mot våra egna kvinnor i våra länder. Och på ett mycket mer brutalt sätt. Övergreppen handlar inte om att männen är från vissa länder och att det är det vi sysslar med i icke-europa. Brotten sker pga ett tänk som inte för så länge sedan fanns här. Och som egentligen fortfarande finns här men i en mildare form. Hade Afrika varit ett i-land med vår välfärd och Sverige i deras situation så hade attityderna varit ombytta. I länder där grov fattigdom och långsam utveckling befinner sig så befinner sig också krig, våld och övergrepp. Det är vardagsmat...och alla tvingas äta.
Men det allra största kriget är det som pågår inom oss själva. Krigen inom dem som uppmanar till hat vare sig det är i form av rasism, nationalism, extremism eller bara onda gärningar.
Vi förstör andras liv dagligen. Vi begår brott mot våra egna barn när vi försummar dom. Vi begår brott mot våra egna barn när vi berövar dem ett vettigt liv genom att supa oss igenom deras uppväxt eller när vi misshandlar dem och förstör deras enda chans till trygghet. Vi begår brott mot våra föräldrar när vi låter dem ruttna på vårdhem medan vi skyndar oss vidare i vårt hektiska liv som inte rymmer någon plats åt någon annan än oss själva. Vi begår brott mot våra kära då vi ljuger och bedrar och ser till vårt eget nöje. Vi begår brott när vi står på sidan och ser på när vår syster eller broder ligger ner på marken och behöver en hjälpande hand upp. Vi begår brott när vi sätter oss över andra pga rikedom,ras, makt eller för att vi råkar vara födda i ett land utan krig och misär.
Världen begår ständigt brott mot mänskligheten. Genom slavtider, utrotning av miljoner människor, världskrig, brutal rasism och förgörelse så har vi fortfarande inte lärt oss ett förbannat dugg.
Vi må klappa oss på ryggen här i Sverige och tycka att dom där jävla talibanerna med extrem tro beter sig som barbarer och det är den enda och verkliga anledningen till krig. Men vi glömmer kriget som faktiskt sker dagligen här i Sverige. Kriget som också kräver många offer och sårade människor.
Kriget som inte handlar om invandrare eller svenskar överhuvudtaget utan som baseras på den värsta fiende vi har...
Den oslagbara inom oss själva....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0